Tervetuloa Drone-päivään Ylivieskaan 23.5.2023 klo 12-15. Paikka: Centria Drone Lab, Vierimaantie 7, Ylivieska

tapahtuma juliste

Esittelemme Centria Drone Labin laitteistoa sekä käyttösovelluksia. Tervetuloa tutustumaan, miten kaupallisia drooneja ja yrityksille räätälöityjä drone-ratkaisuja voi hyödyntää liiketoiminnassa!  

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tarjoamme kahvit! Ilmoittautumiset 22.5. mennessä osoitteeseen pasi.hakasaari(at)centria.fi Kerro myös mahdollisista ruoka-allergioista tai erikoisruokavalioista.

Drone-päivän järjestää Nopsa-hanke, jota rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Euroopan aluekehitysrahasto.  

Esillä on valmiita kaupallisia droneja sekä tutkimuskäyttöön ja eri sovelluskohteisiin räätälöityjä droneja. Tilaisuudessa on esillä lentäviä droneja sekä maassa liikkuvia autonomisia laitteita.

Esittelemme myös Centrian tarjoamia koulutus- ja tutkintomahdollisuuksia ja keskustelemme yleisesti drooneihin ja niiden sääntelyyn liittyvistä asioista. 

Centriasta löytyy vahvaa osaamista droneista sekä muista autonomisista laitteista. Centrian laaja kalusto mahdollistaa monenlaisten käyttötapausten demonstraatiot maassa, ilmassa sekä tulevaisuudessa veden pinnalla ja pinnan alla. Käyttötapaukset syntyvät yleensä yritysten ja viranomaisten tarpeista. Käyttötapauksiin pyritään kehittämään uudentyyppisiä ratkaisuja sekä hyödyntämään ja jatkojalostamaan ratkaisujen tuottamaa dataa.

Centrian toiminnassa hyödynnetään ja kehitetään valmiita kaupallisia drone-ratkaisuja, joiden lisäksi voimme suunnitella ja valmistaa kustomoituja autonomisia laitteita eri käyttötarkoituksiin. Asiakaskohtaisia drone-ratkaisuja voimme toteuttaa mm. 3D-suunnittelun ja nykyaikaisen digitaalisen valmistustekniikan, esimerkiksi 3D-tulostuksen avulla. 

Centriassa droneja ja autonomisia laitteita käytetään useissa tutkimus- ja kehityshankkeissa sekä palvelutoiminnassa. Centria tarjoaa myös droneihin liittyvää koulutusta ja valvottuja A2-lisäteoriakokeita. 

Tutustu meillä näihin:

Sääntelyasiat 

Mikä on nykytilanne, mitä tulossa 

Centrian koulutukset, A3-tutkintonäytöt sekä muut drone-hankkeet lyhyesti

Centrian drone-kaluston esittelyä labrassa 

 

Kaupalliset dronet 

Räätälöidyt drone-ratkaisut 

Dronet opetuksessa 

Eri hyötykuormavaihtoehdot ja teknologiat 

Toteutettuja sovelluskohteita

 

UGV- ja UAV-laitedemot labratiloissa 

AgileX Bunker (tela-alustainen, miehittämätön maa-alus) 

AgileX Scout Mini (pyöräalustainen, miehittämätön maa-alus) 

Unitree A1 (robottikoira) 

ModalAI Seeker (sisätiladrone) 

Mavic Mini (alle 250g kameradrone) 

 

Tulevien Centrian drone- ja laiteinvestointien esittelyä