PELILLISET TEKNOLOGIAT JA XR

Centria-ammattikorkeakoululla on laaja asiantuntijaosaaminen VR- ja AR- sovellusten luomisesta pelimoottoreiden avulla. Useiden vuosien kokemus ympäristöjen 3D-skannauksesta ja mallintamisesta on valjastettu virtuaalitodellisuuspalveluiden luomiseen asiakkaille. Centria on jakanut pelialan osaamista ja ymmärrystä peliteknologioista järjestämissään koulutuksissa jo vuosikymmenen ajan.

XR-sovelluskehitys

Luomme VR- ja AR-ympäristöjä hyödyntämällä 3D-skannauksista saatavia pistepilviä ja 3D-mallinnusta. Suunnittelemme ja ohjelmoimme VR- ja AR-sovelluksiin toiminnallisuuksia myös asiakkaan tarpeiden mukaan.

Katso alla olevilta videoilta Centrialla kehitettyjä sovelluksia:

Underground Rescue VR

Video file

 

Champion Door VR  

Video file

 

Sievitalo VR

Video file

 

Ylivieskan kirkko VR

Video file

Pelialan koulutus

Oletko kiinnostunut tietokonepelien rakentamisesta, pelien markkinoinnista sekä peleihin liittyvästä liiketoiminnasta? Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa nyt kaikille pelialasta kiinnostuneille mahdollisuuden lähteä syventämään osaamistaan. Pelipaja-koulutuksen tavoitteena on varmistaa, että osallistujalla on sellaiset perustaidot, jotka mahdollistavat työllistymisen pelialalle.

Avoimen AMK:n kautta on mahdollista suorittaa 60 opintopistettä Pelipaja-opintoja, joihin sisältyy mm. pelisuunnittelua, ohjelmointia, sisällöntuotantoa ja liiketoiminnan perusteita. Opintoihin sisältyy myös Game Coreja, joiden aikana toteutetaan ryhmätöinä pienimuotoisia pelejä PC- ja mobiilialustoille. 

Lue lisää: https://net.centria.fi/koulutukset/pelipaja-opintokokonaisuus/

Pelialan koulutuksia tarjotaan koulutuspalveluiden kautta myös yrityksille räätälöityinä kokonaisuuksina.